Να στείλετε μήνυμα

GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD

ΑΥΤΌΜΑΤΗ CO. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΏΝ GUANGZHOU DAXIN, ΕΠΕ

WHATSAPP: 86-15920553059

WeChat: 86-15920553059

Skype: το resourceautoparts@163.com

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής, Άλλα
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική, Αφρική
Μάρκες: AFCS
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-1000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2005
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Όλα τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO/9001/TS16949, τα κύρια προϊόντα είναι αυτοκινητικά μέρη αναστολής, αυτοκινητικά μέρη μηχανών, μέλη του σώματος αυτοκινήτων, αυτοκίνητα ηλεκτρονικά μέρη, κ.λπ., με περισσότερο από δέκα έτη εμπειρίας παραγωγής, με υψηλό - η ποιότητα, η ανταγωνιστική τιμή και η καλύτερη δύναμη υπηρεσιών μεταπωλήσεων, τα προϊόντα πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Έχουμε κερδίσει τον υψηλούς έπαινο και τη ισχυρή υποστήριξη από τους διακεκριμένους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Θεωρούμε πάντα τους πελάτες ως Θεό και εμμένουμε στην επιχειρησιακή αρχή «τίμιος, αξιόπιστος και επαγγελματικός». Εμείς δεν θα αλλάξει ποτέ την πίστη του στην αναζήτηση της υψηλότερης ποιότητας και της περαιτέρω ανάπτυξης.

Κίνα GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Κίνα GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

,Κίνα GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Υπηρεσία

Πριν από την αποστολή.
1. Ο έλεγχος για τις λεπτομέρειες, όπως οι λεπτομέρειες οχημάτων, και παρέχει το αριθμό τηλεφώνου μας για την επιβεβαίωση.
2. Στείλετε τις αναφορές και τις φωτογραφίες στους πελάτες σύμφωνα με την ποσότητα, τις λεπτομέρειες και τα προϊόντα.
3. Λάβετε τη διεύθυνση του πελάτη για να δείτε το καλύτερο φορτίο, καθώς επίσης και τις λεπτομέρειες ναυτιλίας όπως ο χρόνος της αποστολής, καθώς επίσης και ο χρόνος της παράδοσης και ο τρόπος αποστολής.
4. Εάν επιβεβαιώνονται, θα στείλουμε το pi και περισσότερες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες πληρωμής και ναυτιλίας.
5. Κατά τη διάρκεια της αποστολής, θα ελέγξουμε το χρώμα, τη συσκευασία και άλλες λεπτομέρειες των αγαθών, και θα πάρουμε έπειτα τις εικόνες. Για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες μας.

Μετά από την παράδοση.
1. Κατά ναυτιλία, τη θα ενημερώσουμε τον πελάτη για τις λεπτομέρειες ναυτιλίας, τον αριθμό καταδίωξης και τον ιστοχώρο καταδίωξης.
2. Τα αγαθά θα παραδοθούν σύντομα, θα πούμε στους πελάτες για να δώσουμε προσοχή στην παράδοση.
3. Μετά από να λάβουμε το, θέλουμε να πάρουμε ανατροφοδοτούμε για τα αγαθά από τους πελάτες μας.
Εάν δεν ικανοποιείτε με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, θα συσκεφτούμε με τον/την για να ανακαλύψουμε τον καλύτερο τρόπο να το εξετάσουμε. Αυτό που είναι το πρόβλημα.

Κίνα GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Η ομάδα μας

Κίνα GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα GUANGZHOU DAXIN AUTO SPARE PARTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας